Υλικά
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
 - 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
 - 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
 - 1/2 φλ. τσαγιού πελτέ ντομάτας
 - 300 γρ. ξινή κρέμα
 - 3 φλ. τσαγιού μακαρόνια (κοφτά κατά προτίμηση)
 - 1/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
 
Εκτέλεση
- Σοτάρετε τον κιμά με το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρει καφετί απόχρωση.
 - Προσθέστε την πιπεριά και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά.
 - Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και την ξινή κρέμα.
 - Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν.
 - Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente και σουρώστε τα.
 - Ανακατέψτε τον κιμά στα ζυμαρικά και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα πυρέξ.
 - Καλύψτε με παρμεζάνα.
 - Ψήστε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να ροδίσει η επιφάνεια.
 
                                
                        


Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.